utorok 24. marca 2015

Essence gel nails at home- ako na to!



Ahojte :) Pred pár dňami som vám pridala fotku na facebook s mojim novým úlovkom od Essence, s ktorým si v pohodlí domova dokážete vyčarovať gélové nechty, jediné čo potrebujete je trošku šikovnosti v rukách a môžeme ísť na to. Teraz vám pekne krok po kroku vysvetlím, ako prebieha celý proces a čo všetko budete potrebovať.



Ešte predtým ako začneme, chcem vám povedať, že na facebookovej stránke Essence sa písalo, že gélová manikúra v pohodlí domova bude vo výpredaji za polovičnú cenu, no u nás boli za polovičnú cenu len doplnky. UV lampa bola za 22,99€ a štartovací balík na francúzsku manikúru bol za 10,99€,  chcela som si kúpiť štartovací balík pre farebnú manikúru, ale ten bol už bohužiaľ u nás vypredaný, ale je to v podstate to isté len som si k tomu musela dokúpiť ešte jeden lak, ktorý bol za polovičnú cenu.




1. Čistenie 
Prvá vec, ktorú musíme spraviť je že si s odlakovačom, ktorý bol priložený k štartovaciemu balíčku odlakujeme nechty a odstránime z nich špiny a mastnotu. 

2. Primer
Keď sú už nechty dostatočne očistené začneme nanášať prvú vrstvu laku s názvom primer- podklad. Dávajte pozor, aby ste mali kožičky na nechtoch dostatočne pozatláčané a primer nanášajte len na necht, vyhnite sa pokožke, pretože ak si lak nanesiete aj na pokožku, tak môžete znova použiť odlakovač a začať od začiatku.



3. Čistenie
Po uschnutí podkladového laku znovu očistíme nechty. 

4. Použitie zlupovacieho laku 
Pri gelových nechtoch od Essence je veľkou výhodou, že ak si na nechty nanesieme zlupovací lak, tak veľmi jednoducho môžete odstrániť manikúru jedným zlúpnutím.



5. UV lampa
Prichádza prvá vrstva "gélového" efektu. Takže po uschnutí zlupovacieho laku použijeme UV lampu, ktorú cez USB kábel pripojíme k notebooku&počítaču, poprípade ak máte nabíjačku na mobil, ktorá sa dá rozdeliť na USB kábel a časť ktorá sa dáva do zástrčky, tak môžete použiť aj zástrčku. Existuje aj väčšia lampa od Essence, do ktorej sa zmestí viac prstov, ja mám však tú malú, kde sa dáva len jeden prst, ale myslím si že to nie je žiadny problém. Necht, ktorý sme si už predchádzajúcich krokoch pripravili si vložíme pod UV lampu, potlačíme hore tlačítko E a počkáme 10 sekúnd, kým sa lampa nevypne. Potom necht znova očistíme odlakovačom. 

6. Výber ďalšej vrstvy laku
Teraz je už len na vás aký lak použijete: lak na francúzsku manikúru, lak na farebnú manikúru alebo lak s efektmi. Po nanesení laku znovu použijeme UV lampu, odlakovač a keď si chceme naniesť farebný lak tak nakoniec tiež použijeme UV lampu a odlakovač.



Nakoniec by som vám chcela predstaviť začínajúci blog mojich kamarátov, ktorý je zameraný na recenzovanie kníh. Určite si ho pozrite, pretože sa chalani naozaj snažia :) 
www.mr-bestbooks.blogspot.sk


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára